Thrive står för dagens fundering

26 februari, 2016

Thrive är en bok om plant-baserad kosthållning (plantbased) skriven av Brendan Brazier. Alltså högkvalitativ vegansk kost.
Jag försökte för snart två år sedan. Det gick bra överlag, var väldigt pigg och fick nog bra framsteg i träningen. Jag var rätt ny på cykel och simning så har svårt att jämföra.
Jag gick ner 4 kg på 5 veckor också utan att känna av det på något annat sätt än att kläderna satt lösare och att mamma blev orolig.
Tyvärr är det svårt som 17 att hålla strikt vegansk kost i en fanilj där resten äter som samhället i stort. Det har mycket krångel de veckorna.

Just idag har jag nog ätit precis tvärtemot, med mycket vitt mjöl, socker och mejeriprodukter och mår som jag förtjänar. Just därför är jag nog extra sugen på en detox.
Vi får se vad som händer men jag borde kunna äta mer grönt då och då utav bara farten och välja bort det värsta utan större ansträngning. Bara att bestämma sig.

Imorrn bitti väntar 3 långa timmar på cykeln följt av en kort jogg. Kostplanen då består av banan, godis och vatten. Bra thrive-frukost. Men det är det enklaste som finns hemma just nu. Det kräver lite planering att byta kost.

För den som vill veta mer rekommenderas följande länk:
http://tedxtalks.ted.com/video/Find-your-athletic-edge-Brendan
Eller googling på Brendan Brazier

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!