Rehabiliting pågår och lite annat pågång.

1 mars, 2016

Såhär några få dagar efter vinstern i Örebro är jag rätt mör mentalt men kroppen är även lite sliten. Främst mina hälsenornoch vader ömmar och är stela. Så därför blir det att hålla sig till cykling och crosstrainern tills dom känns bra. Tänker inte riskera något. Mest överraskad är jag över att den skade foten känns så bra som den gör. Mycket positivt!
Men för att göra cyklingen lite mera jobbig sitter jag och cyklar med en svettjacka, en sån där som boxare har då de ska tappa i vikt. Varför?? Jo för att göra cyklingen jobbigare! Man svettas som tusan och den värme som jag får upp stannar i jackan. Skitjobbigt! Men bra mental träning att köra trots svett och hög värme.

Igår var det ju måndag och då brukar jag leda cirkelpass och spinningpass. Gårdagen var inget undantag men det var lite kämpigt med cirkelpassets utfallssteg, upphopp, höga knän.....vaderna protesterade högljud.....men det var bara att bita ihop och mosa på!
I morgon, onsdag, är det dags att leda pass igen. Cirkelpass i vår träningsbur! Askul!

Imorgon onsdag ska även eleverna i klassen få en överraskning. Jag har en överenskommelse med dom. När jag vinner tävlingar så firar vi genom att jag bjuder på något. Så eftersom jag vann tävlingen och dessutom marathonserien så kommer belöningen imorgon. Kul överenskommelse! Den ställer lite krav på mig också att vinna! Visar eleverna att allt är möjligt! Tränar man bara bra och målmedvetet så kan man nå sina mål.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!