Längtar ut

3 mars, 2016

Jag vill ut och springa. Mina nya skor väntar och jag väntar :)
Igår var jag hos sjukgymnasten och behandlade min vad med lite ström. Jag hoppas verkligen att det hjälper. Fick även lite övningar att göra varje dag, tåhävningar i alla former och varianter.
Jag ska även komma ihåg övningarna min massör gav mig också , som ska vara bra för mina höfter.

Den här veckan har jag stått på arctrainern för att hålla igång min kondition. Så rädd att jag tappar den på vägen i väntan på att min vad ska bli bra, så att jag kan ut och springa igen. Det går bara att ställa in den på 60 min, igår hade jag velat ställa den på 75 min. Det gick tyvärr inte. Att lägga på 15 min och starta om var jag inte sugen på.

Ibland kan jag ställa mig frågan, är det värt allt detta? Allt för man vill träna och springa . Alla dyra skor, kläder, sjukgymnast , massör, kostnaden för lopp, hotell , gym , ja you name it.
Ja!! Det är värt allt!

Jag mår bra. Kroppen måste väl ändå tycka det är lite gött, än att jag slappar och att jag hoppas mina barn ska vara iallafall lite stolta över att mamma håller igång med motion och tror att hon är 20 ;)

Saga den minsta, hon har stått med och hejat på mig i ett par lopp, ja hon kanske inte har varit jätteglad när det regnat. Hon fick också vara med i ett lopp Paprika-loppet , 600 m. Hon var jätteglad.
Kanske jag kan inspirera henne att börja med löpning. Hon är bara 6 år. Hon ska få springa paprikaloppet i år igen.
När det blir sommar ska hon få följa med ut i skogen med sin pappa och få servera mig lite vatten när jag springer förbi, det är nog viktigt att hon får vara med och vara lite delaktig.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!