Ännu en dag med goda exempel från skolidrotten.

3 mars, 2016

Idag har jag haft den egna klassen i nästan hela dagen. Vi har bla haft svenska, skrivit berättelser, gjort religionsprov, målat bilder att sätta upp på fönstren samt diskuterat fula ord. Den sista lektionen avslutade jag inte utan då kom min kollega och bytte av mig eftersom jag måste rusa till idrotten för sexorna.
Precis som i tisdags så var det handboll på schemat. Vi värmde upp med lite passningsövningar och sen delades eleverna in i lag. Matcherna som spelades var superbra!! I den ena klassen så samarbetade dom jättebra. Utnuåyttjade varandra, hjälptes åt, såg till att alla fick passningar. Helt underbart att se!!! Blev så himla imponerad av dom och deras spel! Blev alleles varmt i hjärtat! Berömde eleverna mycket och berättade också för deras klasslärare och deras idrottslektion. Känns så himla skoj att få sprida detta till deras lärare!
Precis som jag skrev igår så kommer det väldigt sällan fram en massa goda exempel från skolan utan man får allt som oftast höra allt negativt. Men som sagt en mycket avslutning på denna dag.
Nu blir det lite egen träning! Cykling och bålträning väntar!
Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!