Lördagsmys med fys

5 mars, 2016

Äntligen är det helg igen! Så galet skönt! Massor av tid för egen träning. Det har nu gått en vecka efter vinstern i Örebro och jag har inte sprungit en meter. Ena vaden har krampat och inte mått så bra efter den tävlingen. Det har åter igen blivit en massa tid på crosstrainern och motionscykeln. Inte mycket att göra åt mer än att rehaba så mycket det går. Idag joggade jag 2x 5km. Det gick sådär. Långt ifrån något topptempo och dessutom var jag tvungen att stanna varannan kilometer för att stretcha vaden. Inte helt optimalt. Jag har en tävling om en vecka. Det är 6 timmars i Skövde. Jag vill så himla gärna åka dit!
Jag vet det är knappt om tid men jag har ännu inte kastat i handduken. Jag hoppas in i det sista att det ska gå! Men om det skulle vara tävling idag så skulle jag inte ställa upp men nu är det en vecka kvar och det kan hända mycket på dessa dagar......hoppas jag.
Så idag blir det att köra en jäkla massa på crossen, motionscykeln.....kanske lite styrketräning.....bålträning blir det i alla fall.
Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!