"Tugga höjdmetrar"

5 mars, 2016

Backe upp och sen lite backe till och därefter går det riktigt uppför, rätt skönt får vi väl uttrycka det med glimten i ögat.

När man märker att all träning man lägger på sig själv ger utdelning så är det med en underbar känsla man ställer sig i duschen och är stolt över sin kropp. Stolt över varenda svettig minut man lagt ner och som nu visade precis hur det skulle vara.

Här i vårt Paradis finns det inte mycket plan mark, höjdmeter nästan var vi än springer, så det är bara att välja runda och springa backe upp och ner, olika höga och det är bara att välja... Vilken fördel!

Kliv kliv överlev - som Mathias Fredriksson sa inför Tour de Ski:s avslutning, och idag hände allt på samma gång, all träning och all energi kom precis samtidgt och levererade i varenda uppförsbacke, det var bara att trycka på och öka. Känslan just då är sååååå härlig och jag kände att nu är jag på gång igen :-) sen att jag fick sänka tempot lite nerförs för att hämta lite anda, det gjorde verkligen inte något.

Hoppas att vi kan inspirera alla andra till att gå ut och känna benen bränna och få energi och adrenalin som kommer att räcka för hela helgen och lite till... Trevlig helg, gott folk och kolla in vår länk om BACKTRÄNING, massor av tips till oss alla oavsett var vi befinner oss i utvecklingen!

 

 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!