Harden the fuck up!

6 mars, 2016

Jag sparkade igång söndagen som vanligt med ett simpass. Eftersom jag har återhämtningsvecka blev det bara 2500 m med mycket teknik och lite puls.
Dagens Main var 5*(200+100) med 10 sek vila. Ett CCS, alltså uthållighet. Var länge sen jag körde den serien så var nyfiken på hur det skulle kännas. Och visst är det skillnad mot sist, inga problem med uthålligheten. Tappade lite fart mot slutet, låg mellan 1.45-1.55 varje 100-ing. Men ett bra besked, jag rör mig betydligt mer energisnålt i vattnet nu mot i höstas.
Fick också lite konstruktiv kritik av AnnaLena (en duktig simmerska som vann Vansbro som 15-åring. Nu har det väl runnit en del vatten i älven sedan dess men hon är fortfarande väldigt duktig) som såg att jag antagligen inte tar i ordentligt,utan hamnar mer i "nöjd-träsket" efter ett tag. AnnaLena sa det lite finare men andemeningen var: Harden the fuck up! Och jag är nog beredd att hålla med, jag håller igen lite för mycket när jag är trött, jag behöver hitta den fina gränsen för att orka trycka hårt hela vägen och orka hela distansen.

Dagens bild är på mig och just AnnaLena efter Motala kanalsim 2014, första (och enda...) gången jag simmat 2000 m utan stopp, tog mig typ 38.40 har jag för mig.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!