Pulsklocka

8 mars, 2016

Min vad krånglar fortfarande efter drygt 3 v , varför skulle det bli så här. Tycker det kändes bra och jag provade, gå springa gå på löpbandet, efter 30 min fick jag ont. Det är som om muskeln krampar. Sen blir det bättre igen efter någon dag, känns lite när jag går nedför i trappor och att det helt plötsligt även gör lite ont i knät också. Undrar om jag har passerat "Bäst före datum" ?!


Jag tittar på alla löpare ute som springer, kollar löpsteg, kläder o s v Om 3 veckor har jag Premiärmilen i Stockholm framför mig. Måste hitta en plan B , inte kul över huvudtaget, men OM jag inte kan pga av vaden. Bara åka upp till Stockholm för att äta och gå i affärer.


Jag tror jag är på väg att deppa ihop. Tur det kom skitväder med 30 cm snö och inga som orkar ut att ploga, då kan jag ju inte springa, det var ju bra ;)


 


Jag har äntligen köpt mig en pulsklocka idag :D , i tron om att min vad snart ska bli bättre. Just nu ligger min rosa klocka på laddning. Det ska bli så kul att äntligen få börja använda sig av den. Jag har hört att den ska vara riktigt bra. Polar m-400


 Ska åka till Stc och träna lite, får bli arctrainern och lite core träning.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!