Flyt

9 mars, 2016

Den här dagen blev inte som jag tänkt mig, men den blev bra ändå! Var uppe rätt tidigt och gick nån timme i skogen med hunden. Helt underbart att gå där helt själv, möter aldrig någon annan på de här stigarna. Jag försöker att alltid komma ut på morgonen för jag tycker att det ger så mycket energi till resten av dagen!

Hade lite ärenden att göra och sedan stod det 15km på schemat. Tänkte ta det direkt när jag kom hem igen, men kände mig seg och blev sittandes i soffan istället och åt alldeles för mycket. Inte förrän efter 7-tiden på kvällen orkade jag ta tag i träningen, så jag och hunden drog ut utan någon direkt plan. Mätt som sjutton men funkade rätt bra ändå, var lika mätt när jag kom igen! Sprang dit jag kände för, och mitt fina flyt fortsätter. Blev nästan 17km tillslut och jag blir inte trött! Känns som att jag skulle kunna springa hur länge som helst, men jag försöker att öka på det sakta nu för att inte åka på nån skada. Men det är så fantastiskt när allting stämmer och man kan springa utan större ansträngning. De som säger att de inte tycker om att springa kan aldrig ha upplevt den känslan! 

Jag brukar förespråka att träna på morgonen om man har möjlighet, då är det störst chans att det blir av för på kvällen har man så mycket annat som ska göras. Det är lätt att säga en sak men dessto svårare att följa det själv.. Vilodag imorgon, sen blir det mer träning på fredag!

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!