Gruppträning

13 mars, 2016

Igår och idag har vi haft gratis prova-på-träning med Ta Kontrollen, uteträningsgruppen jag kommer vara ledare för i vår. Vilka härliga pass vi har lett! Mycket energi och glädje, och en hel del mjölsyra och trötta ben! Körde bla övningar där deltagarna hade 5 minuter att klara av ett visst antal repetitioner 2 och 2, 1 tränar och 1 vilar. Hur man lägga upp det, hur många man gör var etc är upp till deltagarna. Väldigt roligt när det blir lite tävlingsmoment mellan grupperna! Ser fram emot att leda gruppen under våren och följa utvecklingen, lika roligt (eller roligare!) som att prestera själv är det att få andra att lyckas!

Mitt grispass i fredags gav det resultatet jag ville ha, hade rätt sega ben igår och då verkar som att det funkar som jag vill! Är en helt annan trötthet än när man sprungit långt men lätt, så att kombinera dessa tror jag ska ge mig en stark och uthållig kropp. Så det kommer garanterat att bli ett stående inslag i träningen framöver. Kommer under veckan som kommer att lägga upp planen grovt för träningen fram till Ultravasan i augusti. Jag har ju gjort en hel del misstag i min träning tidigare, kommer att skriva ett inlägg om det framöver. Det kanske kan rädda någons knän i alla fall!

Imorgon lämnar jag Sverige för 2 veckors bröllopsresa på Tobago. Ska bli skönt att få lite sol, värme och en hel del kitesurfande! Ska ju även försöka få till en del löpning, Kanske får bli tidigt på morgonen beroende på hur varmt det är! Jag hoppas att jag ska hitta lite nät så jag kan skriva här, annars kommer jag att ta massor av bilder som dyker upp här när jag kommer hem!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!