Träningsdag med team Challenge:Endurance sober

13 mars, 2016

Challenge:Endurance är ju coach Gustavs företag, " "sober" i lagnamnet för att vi har ett projektsamarbete med IOGT-NTO. Mer info om det kommer framöver.

Idag var första gemensamma träningsdagen. Simning, löpning, ätning och trevligt sällskap stod på schemat, vi var fyra plus coach Gustav, så några var tyvärr frånvarande.

Började med simningen, där vi fick förstärkning av Nyköpings Simsällskaps masters.
Teknik och 6*500 (med kort vila) plus insim och avbad. Gustav är en grym pedagog och entusiasmerande coach så jag glömde bort hur långt 3000 m ren crawl faktiskt är men det gick bra. Första 3 var jobbiga, sen är man inne i det. Gissar att farten sjönk men det var nedprioriterat för min del.

Därefter lite kaffe, macka och triathlonprat, mycket kring Ironman Kalmar, men långdistans överlag och lite roliga och märkliga anekdoter delades.

Vidare till löpskolning och intervaller i zon 3 med Gustavs löpskolningsövningar. Då märks det vilket koordinationsmonster man är, i samma liga som Peppe Engs insats i Lets Dance för några år sedan.
Hade ju gårdagens cykelpass i kroppen och seg efter simningen så jag var oerhört olik Haille Gebresselassi (stavning?), men det kändes nyttigt.

Pizza på Järntorgets pizzeria men sjunkande energinivåer och jästa magar innan alla skildes åt.

Jag vilade nån halvtimme i soffan och fixade lite med träningsmaterial innan jag gav mig ut för söndagens andra löp-pass, nu i skog. Jobbigt som fan men väldigt skönt.

En bra träningsdag med mycket skratt och härligt taggande inför sommarens äventyr

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!