Från långkalsonger till linne

16 mars, 2016

Nu sitter jag i solnedgången på Tobago. Klockan är sju på kvällen och vi har ca 26 grader varmt. Det är en rätt skön kontrast mot bara två dagar sedan, då jag ledde uteträning iklädd typ alla varma varma kläder jag hade...

Efter lite bagagestrul (vi sprang runt typ hela Frankfurts flygplats för att rätta till det, och den är inte liten!) gick flygresan hit väldigt bra trots drygt tio timmar i planet. Riktigt bra mat på planet faktiskt, första gången jag flög med Condor men kan absolut tänka mig att göra det igen.

Ramlade i säng tidigt, och vaknade vid 5-tiden pga tidsskillnaden, vi ligger 5 timmar efter här. Vi hade tänkt springa en sväng på morgonen men vi letade rätt på en matbutik istället, vi bor på ett lägenhetshotell och har inga måltider här. Är fortfarande på jakt efter mango, som är min absoluta favoritfrukt. Men den har varit slut hittills så mangojakten fortsätter imorgon!

En anledning till att vi valde just den här ön är att det är ett väldigt bra ställa att kitesurfa på. Så vi tog en promenad till stranden som heter Pigeon Point och låg där i skuggan under en palm och kollade in surfarna. Vi kände att vi ville kolla in platsen innan vi surfar där själva första gången. Verkar vara ett väldigt fint ställe och vi ska dit senare i veckan och surfa. Kom fram en hund och pussade mig på näsan när jag låg och blundade, hjälp vad rädd jag blev! Skrek till så den stackars hunden sprang därifrån! Det är inte roligt att se gatuhundarna här, de är inte särskilt undernärda men många har skador både här och där.. Man vill ju bara ta hand om dem allihop..

Imorgon ska vi åka båt längs den karibiska kusten (finns även en atlant-sida på den här ön) och snorkla och har vi tur får vi se både sköldpaddor och delfiner. Har ingen större förhoppning om delfinerna då alla tidigare försök i diverse olika hav varit förgäves...

Ska försöka komma ut tidigt och springa en sväng imorgon, blir sjukt varmt efter sju så helst innan det. Kroppen kommer väl få en chock av att springa i värme efter typ 6 månader i långkalsonger och tjockvantar!

Det går tyvärr inte att ladda upp några bilder med det nätet som finns här. Får spara dem till ett senare tillfälle! Jag ska prova ett annat ställe imorgon och hoppas att det funkar bättre. 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!