Första missade passet på mycket länge

21 mars, 2016

Ja, det första missade passet var imorse, efter en natt där jag sovit dåligt, vridit och vänt mig, somnat för att vakna och kolla klockan var 20:e minut sedan 4 ungefär bestämde jag mig för att helt enkelt inte cykla morgonens tänkta pass.
Jag gissar att jag hade haft ett ganska dåligt pass och det hade varit kontraproduktivt. Nu fick jag iallafall nån timmes mer sömn och cykelpasset kanske jag tar igen i eftermiddag på bekostnad av ett gympass. Och isåfall kan det bli återhämtningspass/teknik istället för det planerade intervallstyrkepasset. Får se.

Jag har sista tiden sovit dåligt nätterna innan ett tidigt pass, precis som att jag inte kan slappna av ordentligt. Ska jag upp 6 eller 6.30 är det inga större problem med sömnen men 5.30... Inte helt bra.

För övrigt kostaterade jag igår att jag klev över 3200 tränade minuter sista 30 dagarna. En bra siffra men såklart inget jag strävar efter, det är mer ett konstaterande att träningen rullar på och att det finns mycket träning i kroppen. Att jaga träningsminuter för minuternas skull har jag lagt ner.

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!