FMTK, gediget klassiskt och enkelt.

23 mars, 2016

Installerade FMTK-appen första dagen den släpptes, men sen har jag låtit den vara. Idag saknade jag total inspiration till träning, det enda jag visste var att jag behövde träna. Drog upp appen och dagens pass poppade upp.

Löpning med intervaller. 2 km lågintensiv, därefter 100 meter högintensiv följt av 100 meter lågintensiv i 4 omgångar, därefter 1 km löpning och samma vända igen med intervaller. Jag la på ytterligare en hel omgång, och sen lugn jogg hem. Nu blev det kul, något hände och kroppen svara bra. Jag trodde inte att den var så på och med mig, då jag känt mig rätt fysiskt trött efter mycket träning både fysiskt och mentalt, tänk så huvudet kan lura.

Ibland kan en löptur bli lite monoton och händelselös även fast man pimpar till den med bra musik i lurarna tex. Den lär bli använd fler gånger av mig, och jag tror den kommer överleva många trender och popups. Det här är vanlig enkel grundläggande träning som vem som helst kan göra, har man bara lite kläder som tål svett och rörlighet och ett par okej skor, bara till o köra! Tummen upp för FMTK!!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!