Allt på en gång!

27 mars, 2016

Ibland kommer allt på en gång. I skolans värld har vi utvecklingssamtal och jag som arbetar med nyanlända genomför dem med tolkar. En helt ny upplevelse för mig som aldrig tidigare undervisat elever med annat modersmål. Det i sig är spännande och att föra samtala genom andra är helt nytt och svårt.

Samtidigt ska min uppsats i rektorsutbildningen bli klar snart. Den har vi haft nästan två terminer på oss att göra färdigt och med så lång tidsperiod är det lätt hänt att tänka att jag hinner med det senare. Senare kommer alltid alldeles för snabbt och nu är det snart ”senare”. Jag borde ha haft samma taktik som med löpträningen, Just do it. 15 minuter om dagen vid datorn hade underlättat nu.

Slog mig glad i hågen ner vid datorn på skärtorsdagen och insåg till min fasa att jag inte hade någon internetuppkoppling varken till den eller paddan! Det var endast telefonen som fungerade. Jag har en teknikintresserad dotter som tyvärr är alldeles för upptagen. Hon kunde inte komma till mig förrän på lördag kväll. Nu är det ordnat och tack för det! Det är lite läskigt vad beroende jag/vi har blivit av att ha tillgång till datorer med uppkoppling. Det var en nyttig erfarenhet att vara utan ett tag men det var samtidigt fel tid på året då jag fick den upplevelsen.

Veckans löpträning har jag hunnit med men det blev inget gym igår. Söndagens löprunda gick genom Boulognerskogen i Gävle och avslutades med backträning på Åkermanskulle (tidigare I14)

Samtidigt med utvecklingssamtal och studier i rektorsutbildningen så är det imorgon jag ska börja med mitt ”program” i 12 veckor för att komma i mitt livs form. Vilken tur att jag har påsklov! Ett lov som får gå i träningens tecken, träning och studier. Jag vet ju av erfarenhet att 40 minuters löpträning ger mig minst tre timmar efter träningen som jag är oerhört pigg och orkar mer. Den vissheten är mitt hopp just nu. Samtidigt börjar programmet med en "vilodag" men då tänker jag nog ta ut cykeln för årets första tur. Det är vår i luften! 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!