Träningssöndag (som vanligt)

27 mars, 2016

Första dagen på sommartiden+simning kl 7=tidig morgon...
Men det var faktiskt ingen fara med tröttheten. 4000 m stod på planeringen ihop med AnnaLena. Jag gjorde väl inte min bästa simning, tekniken var sisådär men jag är nöjd med min inställning, försökte hålla trycket även när det blev jobbigt och lyckades nog.
Efter några timmars vila och familjetid gav jag mig ut på en skogsjogg. Gick bra i ca 35-40 minuter innan knät gjorde sig påmint. Kunde springa hem utan problem men var lite orolig under eftermiddagen. Allt har funkat så bra så jag nästan glömt bort knät. Igen.
Men men.
Byte till sommardäck hanns också med innan middag och lite mer tid med familjen. Sen ut på chans på söndagens andra jogg, 30 minuter enligt schemat. Aslan följde med och reservplanen var att gå så fort knät kändes.
Sprang långsamt med hög kadens, gav känslan av att trippa fram. Aslan drog och tyckte det var spännande och läskigt i skymning och blåst, han tycker verkligen det är roligt att följa med ut numera.
Och. Se på fan, jag kom runt. 5 km på 30 minuter är ju knappast fort men det var inte målet heller. Snarare var målet ett långsamt pass så jag lyckades bra. Och det viktigaste: det lämnade en bra känsla för närmsta framtiden
Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!