Adidas Adizero Feather 2 - Snabb recension

20 augusti, 2012

Inför Midnattsloppet skaffade jag mig dessa skor. Vart lite spontant, läste om dom tidigare och så hade dom precis kommit in. Jag skulle aldrig rekomendera nån att köra ett lopp med ett par nya skor, men jag jag på ett par likande Adidas redan och det var bara en mil nu. Så denna recention är ganska kort baserad på denna kväll. 

Jag är lite periodare på märken, tidigare kört: Nike, Saucony, Asics och ny Adidas. 
Alla märken har sina topmodeller men sina fördelar och nackdelar. 

 

Adidas Adizero Feather 2

Länk: Adizero Feather 2

Mitt första intryck var att dom var grymt snygga, högst personligt åsikt men bland dom snyggaste ute nu.
Riktigt lätta med 190 gram. Min köks våg visade 196 gram. Nära nog. Jag skulle hellre lika på den utsatta vikten än min köks ner på gramen. Storleken för det är 42 2/3. Just min storlek också. Det kändes verkligen när man sprang.

Jag kör normalt med inlägnings sulor för min pronation. Det jag upplevde på dessa skor av fotvalvet var lite högre. Skorna var väldigt stabila också. Jag ska försöka köra dom utan min inläggs sulor. Tanken är att ha dom endast för vissa kvalitets pass och tävlingar.

Vänster skon har ett hål i sulan för en fotpod. Den är nog anpassad för Adidas mi-coach. Min Garmin fotpod låg och glappade i skon. Väldigt irriterande så fick ta ur den.

Tyckte dom var lite smala framtill, sidan av fotenklämdes lite. Men för mig är det ganska vanligt och brukar töjas ut, specielt på racigare skor.

En sak jag reagera på var att dom var väldigt luftiga, skönt =)

Så efter en helkväll med dom är jag väldigt nöjd och ser fram emot fler pass.

Priser:
Wiggle (England): 810:- (plus frakt)
XXL Sport: 1199:-
Löplabbet: 1300:-
Adidas:  1300:- 

 

 

Taggar

Adidasadidas feather 2skor

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!