Lårbekymmer....

30 mars, 2016

Lårbekymmer....
Ni vet känslan då man vaknar på morgonen och man har ont, man försöker ställa sig upp, och man känner sig stel överallt och man vankar in på toa, försöker sätta sig ner och det sliter o stramar i låren.
Träningsvärk! Tack och lov är den värken en bra värk, den påminner mig om att jag har gjort något bra.
Sprang backintervaller med löpgruppen Runacademy igår afton.
Jag är inte direkt van att springa backintervaller och med tanke på hur slut jag blev så kanske det är ett tecken på att man bör träna det lite oftare?

Lycka, fann rester i frysen, öring som sambon fiskat i Storavan, så det fick bli middan tillsammans med sallad o en god sås, innan jag begav mig på ett Spinningpass på 360 Träningscenter.
Tycker det är roligt med omväxling i träningen, gillar spinning och händer ibland att jag bokar in mig på något Core eller Functionpass.
Spinningen gillar jag för att det brukar vara alla slags människor med på ett sådant pass.
Några som ser ut som värsta superatletcyklisterna, som kommer i cykelbyxor o särskilda spinningskor, också de som kommer i tjocka tröjor, de som stånkar o stönar högt och som slänger med hela kroppen så man tror att de ska välta spinningcykeln, men det är roligt, det får mig att le passet igenom och det får mig att känna.... Alla kan, på sitt sätt.

Efter spinningen så kändes inte låren lika hemska som innan, de hade väl mjukats upp en aning. Så jag ställde mig på löpbandet och avverkade 2 km i 5 minuters tempo.
Kändes lite fjuttigt med bara 2 km, men med ett spinningpass före så kändes det gott i kroppen och sedan en välförtjänt dusch o bastu.

In i butiken bredvid gymmet ( där varken jag eller sambon normalt inte handlar) men hittade en god blodapelsinjucie.
Landade pladask i soffan med ett glas.
Skål o hoppas låren vill vara vän med mig imorron också......

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!