Riktig seg denna vecka

22 augusti, 2012

Var lite seg till Midnattsloppet i Lördags, och det har inte direkt blivit bättre. 

I måndags tänkte jag att det var väl endå dags att damma av benen efter vilat i Söndags. Motivations mätaren stod på noll men bara se bitter ut och gå ut o springa. Denna vecka är Stockholm Triathlon och ligger lite fokus där just nu. Vi kallar det fokus men snarare nervös ångest, hehe. Men Lidingö runt krokarna så stack jag ut i skogen och sprang elljus spåret istället. Riktigt skönt, gillar att springa i skogen, hade förvånansvärt bra klipp i benen mot hur jag kände mig. Vart en mil runda med många stigningar. Sen slockna jag ganska hårt.

Tisdagen, Inte mycket piggare. Lite små hosta sådär inte sjuk men finns nåt irriterande i halsen. Piggna väl till lite mot eftermiddagen. Stack för lite simning, behöver verkligen det. Blivit lite osäker efter ca 2 veckor från vattnet igen. Simpasset gick ganska skit. Inget synkade med simning andning mm, vart lite yr och tappa orienteringen. Sprang upp på land och hämta hörselpropar för testa dom och det snurra så himla mycket, som jag vore kannon full. Men sen när jorden stabilisera sig och fick i hörselproparna funka det lite bättre. Kalla vattnet i hörselgången verkar inge bra för mig. Efter det så åkte jag hem och sprang en 8km till i Elljusspåret med trötta ben. Passa på testa snabbsnörningen på ett par nya skor.

Onsdag, Skulle köra Smack tempot i väsby på cykel. Så börja det regna och jag sket i det. Jag är lite ovan med tempobågar, visst jag har bra koll men inte så sugen på ligga ute på hala vägar och riskera vurpa nu. Så åkte hem och montera upp trainern och körde på den istället. Och så min stora plan var att komma tidigt i sägns helst innan 10. Klockan är nu 11. Det gick ungeär lika bra som min plan att ta mig till gymet denna vecka. Har gått runt hela veckan med gymkläderna i väskan men har jag kommit dit? Nää. 

 

 

Taggar

träning

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!