Full fart hela dagen

2 april, 2016

Imorse stack jag ut strax efter kl 6 på distanspasset till hjuls. Innan dess hade jag sovit helt ok och i lugn och ro samlat mig och ätit lite frukost. Att ta lite extratid på morgonen är definitivt något jag tänker fortsätta med istället för att sova så långt det går och sedan stressa.

3h stod på schemat, lugn fart. Höll det ganska bra tycker jag, höll mig i wattzon 2 hela tiden förutom vissa uppförsbackar som jag var lite försiktigare i än normalt.

Det finns två stora fördelar med att sticka ut tidigt en lördagmorgon:
1. Inte så många bilar ute. Jag tror jag blev omkörd av max 10 stycket på landsväg.
2. Hela dagen är ledig när man bockar av 3h innan 9.30.

Det finns två ganska stora nackdelar också:
1. Förkortad sömn
2. Det är kallt. Skägg-isoleringen får vara kvar ett tag till.

Resten av dagen har ramlat på i fart.
Familjen var på shoppingtur efter en ny Tamburmajor innan lunch och jag tror resten av Nyköping var i affärerna också, sjukt trångt mot förväntat.
Småtrött+hungrig+folk i massor= dåligt humör. Var lite väl irriterad på en säljare så frun fick skämmas lite. Tur att jag har ett stort charmkonto att ta av ;)

Hann också med en tripp till återvinningsstationen ihop med barnen, att försöka lära sonen, 6 år, att spela poker och stötta dottern i skateboardåkning.

Sonen har en fruktansvärt lös och aggressiv spelstil och vi vann lika många gånger i vår heads-up.

Dotterns åkning går klart framåt och hon börjar slappna av och tycker det börjar bli riktigt kul. Min egen skate-karriär sträcker sig till "Tony Hawk Proskater 2" på PC för 15 (?) år sedan. Men där var jag bra.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!