Noll energi.

8 april, 2016

Det händer inte ofta. Jag brukar för det mesta vara laddad och full av energi när Mia och jag ger oss iväg på våra turer. Men igår. Det började redan på dagen. Benen var sura efter två pass med rejäl fartökning samt att jag körde 30 minuter med mina kettlebells i tisdags. Vädret var blött, blåsigt och riktigt råkallt. Fram åkte mössa, vantar och vattenavisande extrashorts. November? Nej april. Redan efter 1 km sa jag till Mia att jag var redo att ge upp, ord och känslor som inte liknar mig. Kroppen kändes som om jag bar på en 100 kg tung ryggsäck och fötterna som om de tuggade sandstrandssand. Resten av de 6,6 km vi kämpade oss till var en mental kamp. Det var en runda som slutfördes bara på vilja och med tjockt pannben.
Jag brukar tänka att de är de jobbiga rundorna som gör skillnad. Imorgon kör vi 17 km och, förhoppningsvis, springer vi med kroppar och ben som är lätta och snabba.
Idag är det fredag och jag och barnen unnar oss varsin fredagsglass på Ica innan vi tar helg. Maken ska på AW så det blir bara jag och kidsen i soffan. Mysigt
Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!