TEC 100 nedräkning- pacer!

8 april, 2016

Nästa helg händer det.

Tec 100 (16 mil) Det är ju jobbigt att köra bil så länge. Sambon kör sin andra Tec100 och hoppas komma på silvertid! Jag kan supporta och pacea honom mycket mer i år, förra året blev bara en runda. Jag har valt den första tiden som man får gå på, då vet jag att han är pigg, glad och kommer nästintill supporta mig och informera mig och bansträckans alla klurigheter, vilka rötter som är i vägen och håll höger om stenen- det måste jag komma ihåg sen när jag går på vid 02,00 tiden, då är hans metabolism på lägsta nivå, hans huvud är frånkopplat från kroppen, benen rör sig ungefär med samma muskulära monotomhet som de inre organen- total sparlåga och utan tanke. Jag måste kolla hans salt, mineral och näringsnivå så han inte kollapsar eller sätter sig på en sten och sover. 

Ett varv är ynka 1,1 mil, och farten är låg, min uppgift är att vara glad och prata på om piffiga saker, hålla farten och checka in läget.
Att hänga vid funktionärstältet, är som att vara i en go familjär famn, så kom gärna- heja och häng, du får gärna agera funktionär några timmar, eller hoppa på och spring med någon stark löpare som behöver Din hjälp. Om du inte fyllt i och kommer på i sista sekund, så är det inga problem, det finns Inga ursäkter med andra ord. 
Täby Extreme Challenge
Tec 100, 2016, nedräkning pågår!

http://new.tec100.se/?page_id=8

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!