Svacka

12 april, 2016

En förkylning var inte vad jag hade med i planeringen inför vårens tävlingar. Jag som höll igång rätt bra under hela min långa Afrikaresa och så hinner jag bara sätta mig på planet hem och blir förkyld. Ingen träning för min del med andra ord. 

Jag får jobba hårt med inställningen just nu för att inte tappa sugen och vilja ge upp helt och hållet. Bara att vänta ut eländet och sikta på att komma tillbaka till min ursprungliga form så fort som möjligt. Det som känns värst är simningen eftersom det verkligen är min akilleshäl i triathlon men det får gå ändå. i det här läget är målsättningen "bara" att ta mig igenom loppet. 

Urban Mile i slutet av maj ska jag kunna klara galant ändå känns det som. Under förutsättning att min lagkamrat, Frida, kan sköta all läsning av karta och ledtrådar eftersom jag inte ser ett skvatt utan glasögon på nära håll och de kan jag inte springa med. 

Är det någon som sitter inne med några bra husmorsknep mot förkylningar så uppskattas alla tips tacksamt just nu! Jag vill inte vila! Jag vill träna!!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!