Två PB:n på en och samma kväll

16 april, 2016

Vissa veckor är lite mer krävande än andra. Jag har jobbat med ett rätt så stort projekt under en längre tid samtidigt som jag har försökt hinna med de vanliga arbetsuppgifterna så gott det går. Jag tycker att allt har gått ganska bra och att jag har varit så effektiv som man kan begära. Men jag känner också att man inte kan hålla samma tempo allt för länge.
Oftast får jag extra energi av träningen men den här veckan har jag inte riktigt orkat träna på som planerat. Sånt måste få vara OK ibland. Man kan inte alltid prestera på topp på alla plan.

Igår tror jag det vände, efter ett seminarium på jobbet som jag jobbat väldigt intensivt med. När jag cyklade hem i skymningen bestämde jag mig för att cykla den sista biten genom skogen och tog en liten omväg via en av alla de vackra sjöarna som finns i Nackareservatet. Det var helt magiskt att sitta där några minuter, endast fågelkvitter som hördes.


Idag fanns det äntligen lite utrymme för ett lunchträningspass igen. Det blev ett cirkelpass med hög fart och övningar som tog ordentligt på axlar och rumpa. Man blir hungrig av sånt, tydligen.

Jag har tagit för mig rejält av kvällens tapas och toppat med lite chips och choklad. Det var länge sedan jag var såhär mätt. Och jag kan inte ens minnas om jag någonsin har haft lika mycket träningsvärk i axlarna som idag.

Två PB:n på samma kväll alltså.
Eller åtminstone årsbästa - i mättnad och träningsvärk i axlarna. Det känns bra :-D

Ha en underbar helg, det tänker jag ha!

 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!