Dag två av teamträffen

17 april, 2016

Som utlovat blev det distans i simbassängen. Huvudsetet var 15*200, för min del med start 4.10. Jag och Mattias simmade bredvid varandra och hjälptes åt med pace och längdräkning. Skönt att ha någon att hålla koll på så man inte latar ut och bara simmar igenom.
Nöjda och glada tog vi lite frukost och brainstormade kring sommarens träningstävlingar på Jogersö för att sedan ge oss ut på en längre joggingtur i skogen, mest o-kuperade stigar fyllda med rötter och hala stenar. Iallafall där jag satte fötterna, jag halkade runt, snubblade, trampade snett och blev alltmer irriterad på marken. Alla andra i sällskapet skuttade fram helt obehindrade. Jag skulle tippa på att min ovana på stigar och tydligen svagare höfter än jag trodde ställde till det för mig mer än underlaget...

Jag klev av efter 56 minuter, då hade jag halkat runt i 9.3 km och fick ont i knät. Resten av gänget klarade av 20 km medan jag knatade tillbaks till omklädningsrummet innan jag åkte hem för lite lunch.

Sen var det som vanligt helefgermiddag på badhuset, simskola för sonen och simträning för dottern.
Min dotter vann över sin farmor på 25 m fritt, stolt som en tupp :)

Träningsdagen avslutades med en kortare skogstur med Aslan, jogg blandat med lite promenad.
Kom ca 5.5 km innan knät sa ifrån igen.

Det positiva jag tar med mig från idag är att knät trots allt fixade 55 minuter snubblande, det kanske finns lite hopp ändå. Vågar inte hoppas för mycket men lite längre kanske jag kan pressa i sommar.
Löpprogrammet kommer korrigeras med förhoppning om lite myrsteg framåt utan fall bakåt. Vi får se.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!