Vart tog våren vägen?

24 april, 2016

Blev en vilodag för mig idag med fokus på att äta bra så att energin är på topp inför morgondagens långpass. Vaknade som tur är upp utan förkylning. Det har blivit mycket jobb det sista, nu sex dagar i sträck, är ledig imorgon och sedan är det nio dagar till i sträck med jobb. Men sedan är jag ledig 4 dagar, härligt! Jag hoppas att jag ska kunna pricka in mina pass trots mycket jobb, det gäller att ha fokus på sömn och mat så ska jag nog orka.

Vaknade upp till en massa snö idag, var rätt oväntat! Hade ställt klockan så jag hann gå en timme med hunden innan jobbet, så det var bara att plocka fram kängorna och mössan igen. Disa älskar snö så hon var överlycklig på promenaden. Däremot vägrar hon att inse att det är kallt i vattnet. Orkade inte skotta på morgonen utan tänkte att det nog hade smält bort tills jag kom hem, och det hade det så det var skönt!

Efter jobbet blev det spontant lite tacos hemma hos mina föräldrar ihop med min äldre syster och hennes familj. Väldigt skönt att bara sitta ner och prata lite och vara lite social. På lördag ska jag vara följeslagare på ett knattelopp i Lerum åt hennes yngsta, det ska bli riktigt roligt! 1,6km ska vi springa, jag gissar att det blir full spurt i ungefär 300m och sedan är det inte roligt längre.. :) Han ville provspringa banan nu i veckan så att han inte springer vilse, det är så gulligt!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!