Inte alltid som skalle och övriga kropp är överens....

30 april, 2016

Imorse var planen att dra till gymet och springa 35km. Men så blev det tyvärr inte. Sov illa inatt och var vaken långa perioder och hade svårt att komma till ro. När jag väl klev upp var det segt och kropp och hjärna ville inte riktigt samma saker. Käkade lite frulle och stack till gymet ändå ihop om att det skulle vända. Ställde in bandet på 35km och började springa. Kände nästan direkt att det skulle bli ett jobbigt pass. Kämpade ändå på men efter 24km fick jag ge efter. Det gick bara inte. Kroppen kändes blytung. Satte mig istället och cyklade. Det gick bättre och det blev tillslut 2.45h. En välförtjänt dusch och sen hem. Städade lite och käkade lite lunch. La mig och vilade en stund på sängen.
Senare under eftermiddagen gick jag åter till gymet. Planen var att springa 14km men det kändes betydligt bättre och lättare nu än på förmiddagen så jag fortsatte till 18.3km. Det blev allt som allt 42.3km löpning. Helt ok. Mest nöjd med eftermiddags löpningen trots att jag glömde skåpnyckel, skor och min löparjacka hemma. Känns som jag har glömt massor idag....känner mig som Doris i hitta nemofilmen.
Håller nu på att avsluta passet med 1h cykling. Ska hem sen och köra lite bålträning. Får ladda med nya tag till morgondagens träning!
Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!