Underhåll

1 maj, 2016

Man tror ju knappt det är sant men jag har inte kommit igång med träningen eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. Planen var att mjukstarta nu under helgen men eftersom jag fortfarande har ont i halsen har jag valt att skjuta upp det några dagar ytterligare. Vad ska man säga. Skit tar tid...

Under de här tre dryga veckorna har jag gjort vad jag har kunnat för att inte tappa all muskelmassa. Jag har redan gått ner tre kilo i muskelvikt. Helt sjukt vad fort det går. Tänk om det kunde gå lika fort att bygga upp de där små rackarna.

Jag har "knarkat" ingefära och chili tills det sprutar ut ur öronen på mig samt försökt utnyttja de korta ögonblick jag känt mig stark genom att göra situps, chins och dips medan potatisen kokat och enstaka squats samtidigt som jag borstat tänderna etc. Trots halvhjärtade försök då jag inte känt mig bra så tänker jag att all träning är bättre än ingen träning och jag längtar verkligen efter att få komma igång på allvar igen. Nu siktar jag på ett lättare cykel + corepass imorgon. 

Håll tummarna för att förkylningen inte bryter ut på nytt igen. 

 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!