Riktvärde

5 maj, 2016

Ordet riktvärde, för mig blev det känslan Sågad vid fotknölarana, kanske är att ta i men jag kan inte heller säga att jag blev glad. När man är ute springer/joggar i grupp och trivs med det och tycker det är motiverande för mig, då är det inte jättekul att läsa om den dagen vi träffas vid ett ställe för att springa lite längre distans för mig 1 mil, läser: vi springer i grupp 4:50/km till ca 6:00/km är ett bra Riktvärde. Alltså måste min hastihet räknas som gång. Eftersom jag springar sällan under 7 min/km . Jag har alltid sprungit ensam på den dagen men ändå varit med på uppslutningen. Jag kan ju inte låta nån GÅ igenom milen. Det är få som har min fart som sköldpadda. Men jag GÖR någonting! Men man får lite känslan av utomskap , tyvärr blir jag inte snabbare och lär aldrig springa på 6 min, jag är för tjock för det, väger för mycket.

Jag kanske inte kan kalla mig löpare/joggare?? Jag är en Gångare! Jag får fortsätta "gå" lopp ensam och på mina rundor. Har jag vaknat på fel sida idag? Kankse blir en annan dag imorgon :/

Jag har gett mig in i något som jag inte vet om jag mäktar med, ska "gå" Slottsloppet på lördag om jag håller mig frisk. Terräng och delvis kuperad bana..hjälp hehehe , jag håller mig oftast på flacka banor. Snacka om utmaning för gångaren.

Nästa vecka är det vårruset i Vänersborg, den är 5 km. Första gången jag åker dit. Förra året blev jag sjuk. Men nu är det bara att fokusera på Slottsloppet först.

Må gott alla fina!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!