De små mellanrummen

5 maj, 2016

Jag har fått massor av synpunkter från min omgivning gällande mitt förra inlägg. Både positiva och negativa. En hel del som man direkt kan koppla till vår kära "Jante-lag" vi fortfarande tycks ha i Sverige. Vad är det som är så hemskt med att vara stolt och glad över något och vilja berätta om det eller visa upp för omgivningen? 

Jag säger SKIT I JANTE!! Gör vad som känns rätt för dig. Alltid irriterar det någon.

Idag har jag varit ledig och tillbringat större delen av dage i min solstol. Jag har lapat sol, filosoferat och läst. Men eftersom jag är en rastlös själ har jag utnyttjat mina små mellanrum i tillvaron genom att kämpa mig upp i min chin-stång jag har i ena dörröppningen. Jag gör ofta så, utnyttjar mellanrummen i tillvaron alltså. Jag gör tåhävningar medan jag borstar tänderna, gör dips, situps och armhävningar eller squats och utfall medan potatisen eller pastan kokar osv. Det är ett supereffektivt sätt att sakta men säkert bli lite starkare utan att det känns för tungt eller tar för mycket tid. All träning är bra träning.

Nu ska jag åter gå ut på min oas med ett glas rosévin. Det är belöningen efter mitt korta behagliga löppass. Jag hoppas du njuter av tillvaron oavsett var du är och att du också utnyttjar dina små mellanrum i tillvaron. 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!