Mina vader och hälsenor hatar mig idag!

9 maj, 2016

Hur mår kroppen en dag efter dubbla tävlingar?? Hmm.....som den förtjänar kanske. Skitömma och stela vader och hälsenor. Dom typ hatar mig just nu. Dom kommer att hata mig ännu mera efter kvällen. Ska leda/köra cirkelpass (upphopp, utfallssteg, benböj, höga knän, plankan m.m. ) och spinningpass 1h. Ärligt talat så vette tusan hur det kommer gå.....men jag köttar väl på som vanligt. Det som inte dödar det härdar!
Var hemma igår kväll vid 19:30tiden. Bara att packa upp allt och hänga tävlingskläderna på tork som dom slipper ligga och stinka i tvättkorgen. Var skapligt trött och gick och la mig skapligt i tid men tyvärr ville varken hjärna eller kropp sova. Låg länge och vred och vände mig. Sov små korta stunder. När väl klockan ringde i morse var jag mer död än levande. Så galet trött och öm i kropp men framför allt trött i hjärnan. Tömmer mig väldigt mycket mentalt där av den otroligt trötta hjärnan.
Utifrån förutsättningarna idag så jag lyckats hålla ihop dagen ändå rätt hyfsat ok. Men strax innan 13 så blev jag astrött. Var tvungen att gå och lägga mig en stund. Var helt färdig. Hann vila en liten stund innan jag vaknade till. Bättre än ingenting.
Sitter nu och cyklar för att få igång benen och kroppen. Ska ju leda passen ikväll. Vill ogärna vara stel och öm då. Hoppas kunna komma igång med löpningen ingen om någon/några dagar. Nästa "träningspass"/tävling är om en månad. Det är då Stockholm marathon.
Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!