Härligt att leva!

9 maj, 2016

Vilken otrolig tur vi har haft med vädret! Började Kristihimmelsfärdshelgen med spahotell. Falköping, Mössebergs kurort. Så härligt! Underbart fint hotell, trevligt sällskap, tid för träning, god mat och fantastiskt väder. Precis vad jag behövde.

Vi var uppe med tuppen en en god natts sömn och tränade i hotellet gym, sen hotellfrukost och därefter promenad upp på Mösseberg. Utsiktstorn högst upp, bara upp i tornet: 192 trappsteg ... Vilken kickstart på långledigheten.

Sen fortsatte ledigheten med mycket trädgårdsarbete hemmavid. Röjning, rensning, grävning och förberedelse av bygge av utekök. Och naturligtvis glömde jag smörja in mig med solkräm... Resultatet: röd dom en kräfta om axlar och armar. Aj aj aj. Men fick mycket gjort hemmavid, så helt ok.

Igårkväll en löprunda i värmen. För 2 veckor sedan vantar och mössa, igår t-shirt ( inget linne pga solbrännan ) och korta tajts. Sverige är omväxlande, helt klart!

Ikväll en promenad eller en kortare löprunda. Imon Crossfit!

Denna veckan väntar Vårruset i Jönköping. Ska bli kul. Har de senaste åren, sprungit i Halmstad. Så lite omväxling blir det allt. Hoppas vädret håller i sig till torsdag bara.

Taggar

hotellSpaVårruset

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!