Det tar sig

9 maj, 2016

I följetången om mitt växelöra händer följande: Cykelcity i Lund ska skicka en. Äntligen. Med lite tur har jag den i handen på onsdag och monterad på torsdag. Sen hoppas jag att bakväxeln går att använda också, den är inte helt rak. Måste ha varit en jävla smäll och jag ska vara glad att inte ramen också pajade kanske...?

Jag har i några dagar varit lite off med träningen och inställningen till den. Stress över saker jag inte kan påverka och värmen som ligger över Nyköping gissar jag är stora orsaker. Värmen har jag absolut inget emot, måste bara vänja mig lite.
Men lite off, det tog liksom emot i tanken att ta i ordentligt och det är en ganska ny känsla.
Idag fick jag ihop ett gympass på morgonen och ett intervallpass i närmast blindo på cykeln på eftermiddagen, hade bara koll på tiden och jag tror jag gjorde bra ifrån mig i bägge, det känns så i kroppen. Den behagliga tröttheten sitter där den ska.

Jag har sista dagarna stretchat vaderna ganska intensivt i förhoppning att det ska hjälpa knät vid löpning. Det lär inte skada iallafall. Som en bonuseffekt kändes knäböjen imorse ovanligt bra och jag kunde köra barfota till ca 90 grader i knäleden. Tyvärr var inte musklerna med på det ökade rörelseomfånget. Skadade mig inte men träningsvärken lär sitta bra i rumpa, smalben och baksida lår imorrn.

Jag är på väg tillbaks, hoppas morgondagens tidiga löpning funkar bara utan knäbekymmer, då vågar jag hoppas igen. Jag stavgick i söndags 8 km utan problem, joggade kanske en av dem. Sista milen på IM-upplägg månne?

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!