Jag älskar överraskningar!!

20 maj, 2016

Häromdagen låg det ett paket från okänd avsändare i min brevlåda med boken "Jag sprang med kenyanerna - Hemligheten bakom världens snabbaste löpare", av Adharanand Finn.

Jag sprang med kenyanerna valdes 2012 till årets sportbok av både The Sunday Times och The Daily Telegraph, samt nominerades till The William Hill Sports Award.

"Familjen lämnar den trygga vardagen och Finn flyttar med fru och tre små barn till en liten kaotisk stad i Rift Valley i Kenya - ett ändlöst mecka för långdistanslöpare tack vare sin höga höjd, ändlösa grusvägar och några av de bästa träningslägren i världen. Där springer Finn sida vid sida med olympiska mästare, unga talanger, skolbarn som springer barfota och träffar en lång rad oförglömliga karaktärer. Den hårda träningen och erfarenheten av att flytta familjen till ett nytt land ger Finn ovärderliga insikter om löpning - och om livet."

Det är en bok jag ser fram emot att läsa när det är dags att åter hälla ut sig i solstolen och vara ledig. Extra roligt eftersom jag just kommit hem från en lång resa till Afrika och som innehöll just löpning. Jag hoppas på hög igenkänning.

Tack!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!