Lopp

15 maj, 2016

Förra helgen var jag i Gräfsnäs och sprang Slottsloppet. Väldigt trevlig bana att springa, blandad med asfalt o trail. Otroligt vacker omgivning. Slottsruin, sjön, vitsippor så långt ögat nådde. 23 grader varmt och vindstilla den 7 maj. Jag var som dom alla flesta gångerna ensam. Har inte så många vänner som delar mitt intresse kan man väl säga. När jag satt där i solen och väntade så tänkte jag ..herregud jag åker ensam Sverige runt ensam för att springa ett lopp hihihi..men vad mycket man får se på vägen :)

I onsdags sprang jag Vårruset i Vänerborg och gjorde mitt PB på 5 km . Samma sak igen , ensam, det stör mig inte men denna dag gjorde det faktiskt det iallafall lite, eftersom alla verkade ha bildat lag och fick picknickkorg , så har man inte 5 vänner för att bilda lag, då fick man ingen picknick .
Vid målgång fick man banan och en COCA COLA!?! , var var vattnet?? Det var bara att gilla läget.
Det var en flack och lättsprungen bana iallafall :)
Nästa anmälda lopp är blodomloppet i Gbg .

Sitter och funderar på att anmäla mig till Råda Ultra frågan är 6 , 3 eller 1 timma ,för man kan välja hur många timmar man vill springa eller gå och i år har dom även en slinga för cykel .

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!