Dags för Vårruset!

15 maj, 2016

 

Imorgon, måndagen den 16 maj är det då dags för vårens lopp. Vårruset 5 km i Gävle. Tog därför en kortare runda idag. Jag väljer att se Vårruset som ett träningspass inför kommande lopp. Ett träningspass med många träningskamrater även om jag egentligen helst vill springa ensam. Det som är roligast är ju allt runt omkring, med musik och människor som applåderar även om Vårruset aldrig kommer att slå Midnattsloppet när det gäller publikdrag. 

Jag inser att våren går lika fort varje år och snart är det dags för mig att cykla 15 mil. Jag borde med andra ord börja träna cykel men än har jag inte hunnit med det. Måste försöka hinna med det i helgen som kommer. Jag cyklade 12 mil mellan Uppsala och Gävle förra hösten utan att ha tränat allt för många gånger så 3 mil till bör gå det också. Jag har ju några veckor på mig att komma i form till det.

Inser också att jag inte har något bokat i juli och augusti vilket känns lite ovanligt. Juli ska kanske användas till hängmattan men mitt problem är att jag inte har någon och inte något ställe jag kan hänga upp en på heller. Du kan ju inte få allt här i livet:)

Mitt mål för morgondagen är att le (för att det är roligt att springa:) och att springa hela tiden vilket kan vara ganska svårt ibland när det är så mycket folk och oerhört trångt men det ska nog gå det också.

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!