Inställningen

16 maj, 2016

Idag hade jag ett pumppass inbokat efter jobbet. Jag har inte varit på gymmet på evigheter och min egen fantasi börjar tryta. Motivationen har också varit lite svajig på sistone och eftersom jag själv sitter vid rodret till min egen utveckling och engagemang så är det upp till mig att hitta förnyade krafter. Att söka hjälp utifrån. Det är med andra ord åter dags för några pass/vecka på gymmet. Hej alla klasser, nu kommer jag tillbaka.


Jag såg verkligen fram emot det här passet. Att få se hur mycket jag skulle orka trots avsaknad av "tung" styrketräning de senaste månaderna. 


Men så på väg i bilen hände det något. 


Plötsligt ser jag mig själv, som utifrån, ta fram mobilen, logga in på appen och avboka passet. WHAT?!!! Vad hände där?!!!


Dags för ett långt justeringssamtal med min tråkiga inställning.... Japp, jag pratade högt med mig själv. Jag satt ju i bilen så det var ingen som kunde höra även om det säkert såg rätt knasigt ut för de förbipasserande som av någon anledning tittade in i min bil just då... Det här var verkligen inte okej. 


(För dig som är ny här vill jag bara poängtera att jag inte hör röster utan jag har bara valt att benämna mitt eget resonemang, samma resonemang som kan få mig att trycka i mig en hel påse chips trots att jag varken är särskilt sugen eller borde utan som bara tycker att jag är "värd" det,  som min tråkiga inställning)


Jag har infört ett straffsystem för mig själv som innebär att om jag avbokar utan giltig anledning så måste jag antingen köra dubbelt så hårt eller ett extra pass direkt efter det första. 


Sagt och gjort. Fram med mobilen igen för att kolla schemat. Boka två (!!) pass på raken och raskt bege mig till gymmet.


Nu sitter jag här nöjd, helt slut, med värk i varenda muskel men jag satte verkligen min tråkiga inställning på plats!! Det lär kännas i kroppen imorgon. Sen hur jag ska ta mig upp på cykeln imorgon kväll, det är en helt annan fråga men den tar jag tag i imorgon.


Det handlar verkligen bara om inställningen!
Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!