Låg på motivation

29 augusti, 2012

Denna vecka har motivationen varit ganska låg inte varit direkt så sugen på springa.
Stockholm Triathlon vart väl en liten urladdning. Inte direkt trött eller sliten bara inte sugen på träna.

Men många tävlingar framöver så var väl bara ut och springa, hade fixat barnvakt också så var väl inte så mycket att fundera över på kvällen.

Igår stack jag ut i skogen och sprang elljuspår mestadels. Gick grymt bra till början, där där känslan att benen inte väger någonting och man kan bara trycka på. Vid vändning ca: 5km hemifrån så tog det under 22 minuter och då är det väldigt kuperat, nog en av dom snabbaste jag sprungit. Hemvägen var inte lika rolig fick ont i vänster knä men kunde fortsätta någon km. Sen gjorde det mer och mer ont och fick gå tillslut. Samma knä som jag haft löparknä och och hoppknä i sommras. Kändes inte så himla bra. Testa att böja på knätt  och springa lite med höga knän och det gjorde inte ont, *lättnad* inte löparknätt allafall. Då nåt som hänger kvar från Stockholm triathlon när jag cykla med lite för hög sadel.

Idag körde en snabbsväng backträning i terräng. Vad ska man säga det är skid/pulka backe här i väsby
som är rätt brant. Snitta väll upp på 1:15 och körde den 5 gånger. Kände inget i knätt idag så det var possitivt. Vart ganska kort pass, men man är glad varje pass man kan komma ut på barn veckorna och min son var dessutom med och tyckte det var jätte kul =).

Hoppas motivationen kommer tillbaka snart har ju riktigt roliga lopp nu på hösten:
Kista loppet, Stockholm Halvmarathon, Lindingö Loppet, Hässelbyloppet, Tjurruset, Nice-Cannes Marathon. Efter dessa lopp kommer jag nog inte vilja se ett par löparskor på några veckor, hehe

 

Taggar

träning

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!