Blåjeans

19 maj, 2016

Det känns som att det är långt till nästa tävling, Stockholm Triathlon i början av juli. Funderar lite på att köra Stockholm Trail 21 km den 12 juni, som går på stigarna i min bakgård Nackareservatet, men jag har inte bestämt mig än. Oavsett vilket så är det bara att dra på sig blåstället och träna på.

I tisdags blev det backintervaller uppför Hammarbybacken. Jag har inte riktigt kommit på hur jag ska köra dom på bästa sätt ännu. Helst vill jag växla mellan vila och att springa hårt en bit i kanske 30 sekunder, tills jag når toppen. Men då blir det en ganska lång jogg tillbaka ner där jag tappar puls. Ett alternativ är att ta hela backen i ett svep men då är det svårt att bibehålla hög puls hela vägen märkte jag. Tråklösningen är väl att bara kuta upp en bit och sen jogga tillbaka ner till startpunkten igen, men det känns lite som waste av fet kulle.

I kväll sprang jag först ett varv runt sjön Magelungen sen simning i Farsta; Stockholms bästa simhall vågar jag påstå. Dagen till ära med dubbla crawlbanor och lite folk, så extra gott om plats. Simningen måste jag också hitta ett bättre upplägg på, börja köra serier eller intervaller istället för att bara ligga och nöta längder. Och försöka hålla mig borta från den där bubbelkoppen som stjäl simtid varje gång.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!