Ok förmiddagspass men mindre bra på eftermiddagen....

28 maj, 2016

Igår efter jobbet blev det ett riktigt svettigt långpass på löpbandet. Hade först planerat ett pass på ca 27km men det kändes så bra så jag tog några kilometer till. Till slut blev det 33km. Blev några pölar runt löpbandet.....Bara att städa! Bestämde mig då för att köra ett 35km långt pass idag på morgonen. Sagt och gjort.... Var lite segt i början men. Sen rullade det på bra. Speciellt sista milen kändes bra. Klev av och fortsatte att cykla i 90 minuter. Tog en välförtjänt dusch efter detta pass. Skön trötthet i kroppen!
Återvände till gymmet på eftermiddagen men en förhoppning om att köra ett kortare löppass. Hade dock inte samma feeling i kroppen......Den kändes väldigt trött och sliten. Hmm......testade ändå och sprang 2km men det var bara att kliva av. Så jäkla uselt!!! Blir förbannad på mig själv!!! Morrrrr..... Blir att cykla istället. Ska köra bålträning efteråt. Ska försöka ladda om till imorgon..... Då jäklar ska jag springa igen!!!
Om ni har vägarna förbi Stockholm nästa lördag så kom och heja. Det är då dags för Stockholm maraton. Start sker kl 12 utanför stadion.
Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!