Vilken värme!!

2 juni, 2016

Helt plötsligt var det högsommarvärme igen och semesterfeelingen var inte sen att infinna sig. I tisdags var vi bara tvugna att grilla och ta ett glas vin. Det hör verkligen inte till våra vanor att dricka vin mitt i veckan men vi kände oss lite wild och crazy. 


Mia och jag sprang i måndags kväll och så igår. Värmen gjorde att vi tog det lugnt. Det känns inte som en bra idé att köra intervaller eller jaga kilometertider när termometern visar på 25 grader kl 19.30. Men att komma hem helt illröd i ansiktet, stanna ute och strecha och svepa i sig ett iskallt glas apelsinsaft, mmmmm, kan man ha en bättre avslutning på en dag? Tror inte det :) 


Jag är verkligen ingen morgonträningsmänniska. Ibland ser jag er som är ute kl 6.00 och springer. Jag, och säkert många andra med mig, är så imponerad! Ni måste ha en enorm moral som inte låter sänger övertala er att ligga kvar. När det är värmebölja är det verkligen en toppidé att ge sig ut tidigt på mogonen. Jag skulle få gå upp kl 05 för att hinna springa 5 km innan arbetsdagen startar. Inga större problem egentligen, men jag bara ORKAR inte! Jag hör försökt, tro mig. Min moral är usel, urusel. Kudden är ju så skön.


Njut i solen!!
//Linda

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!