Varannandagsflow.

8 juni, 2016

Nu är vi inne i en period då vi åter igen får till träning varannan dag. Hoppas det håller i sig, enligt min almanacka kan det göra det ett tag till. 
Mitt dilemma, gällande om vi skulle springa på söndag morgon eller kväll, löste sig självt då både min och Mias familjer blev bjudna på samma grillfest. Vilken tur ;) Vi blev inte kvar så sent men det belv mycket mat och ett och annat glas vin. Vi tog lärdom av torsdagens nära-tuppa-av-i-skogen-upplevelse och laddade med mat och mycket vatten under söndagen och sprang nätta 14,2 km på eftermiddagen. Vädret var perfekt, och vår energi på topp! 

I går tog vi en runda på 7,5 km i 5,45-tempo och äntligen var det lite svalare. Vilken skillnad på ork och tempo det blir när temperaturen är på den svalare skalan, ca 17 grader. Det måste vara den optimala temperaturen för att träna. Man kan ha linne och shorts, man behöver inte ha med sig extra vatten, den svalkar utan att kyla ner. Perfekt som sagt.  Men jag gillar ju värme så hoppas hoppas att den kommer tillbaka snart igen så att vi får njuta av flera långa utesittarkvällar under semestern.

Vi är ett stort gäng på jobbet, 17 personer, som anmält oss till Kretsloppet. Vi är även anmälda som lag på aktivaste.se där man är med och tävlar om fina priser. Den första perioden är just avslutad så nu ska jag registrera mina sista träningspass. Under v15-22 har min arbetsplats tränat 279 pass, inte illa!! Laget kan vinna en middag för alla. Det största priset som lottas ut individuellt är ett spa-weekend-paket på Asia Spa i Strömstad. Det skulle sitta fint i höst! Bäst att träna riktigt mycket ;) 

 

Nu är det bara drygt tre veckor kvar att jobba. På fredag är det skolavslutning och sommarlovet börjar för våra barn. Vår dotter (och vi föräldrar) slutar därmed sin tid i förskolan. I drygt åtta år har vi lämnat och hämtat på förskolan. Det känns både konstigt och skönt att lämna den världen. Vår dotters förskola är väldigt bra, pedagogerna är fantastiska och värda att lyftas. Idag har de till exempel varit i Varberg hela dagen med alla de barn som slutar hos dem och börjar i förskoleklass till hösten. Vilket äventyr att åka tåg, äta medhavd matsäck och samla snäckor på stranden tillsammans med sina bästisar! 
Nästa vecka ska sonen på fotbollsläger, hans första. Det blir spännande för honom och en bra start på sommarlovet. 

Ha en fortsatt infin vecka! //Linda

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!