Återhämtningsjogg

9 juni, 2016

Förkylningen vände dag 3. Att inte simma var ett bra drag, sov katastrof och mådde på gränsen till att inte åka till jobbet pga kraftig förkylning. Kom igenom arbetsdagen genom att räkna ner klockan tills den var 16.00 och sedan bara ta det lugnt och hoppas.
Imorse kändes det klart bättre trots ännu en mindre bra natt. Dagen har utvecklats åt rätt håll och jag planerade in en lättare cykeltur på kvällen.

Tiden sprang ifrån mig så det blev en 30-mjnutersjogg i skogen med Aslan istället. Klocka och löp-app hemma, bara vi och fåglarna. Grymt skönt. Sprang med munnen stängd hela vägen förutom bär det var hundbajs-stopp då jag pratade med honom. Det är ett skönt sätt ibland att kontrollera ansträngningen; måste jag andas genom munnen är det för tungt. Idag flöt det på bra så läge det var nedför eller platt. Uppför fick jag sakta ner lite för att hålla andningen under kontroll.
Under tiden kom jag på att jag slarvat med rehab sista dagarna pga förkylning och trötthet efter mycket träning och det känna direkt. Mina gluteus medius går i dvala fort så där har jag inte råd att tappa många tillfällen.

Nåväl, nu är förhoppningsvis förkylningen ur världen för den här gången och med lite klok träning i helgen (mer lågintensivt men samma tid som planerat) är det full fart igen

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!