Halvvättern avklarad!!!

14 juni, 2016

Så är då Halvvättern avklarad och jag  räknar mig inte ens som en cyklist men jag kan kanske bli. Är ju en Tour de France-nörd så det är kanske naturligt. Efter 15 mil på cykel är det främst vänsterhanden jag har ont i. Jag är högerhänt men känner mig verkligen handikappad när vänsterhanden inte fungerar. Skriver just nu med enbart högerhanden. Under loppet fick jag inte ont någonstans förutom i  händerna och armarna. Handen domnade bort så jag var tvungen att kliva av en stund för jag kunde inte hålla i styret. Då passade jag på att gå en stund medan handen vilade.  Jag ville inte stanna utan jag fortsatte att gå när det inte gick att cykla.

Jag kan konstatera att jag hade rätt i mitt antagande att löpträning också gör att jag klarar av 15 mil på cykel. Jag har cyklat några gånger innan Halvvättern men det är främst löpning jag tränat och jag tror att mitt långpass gjorde att jag orkade cykla så långt. När det handlar om den här typen av lopp sitter mycket i huvudet. Att cykla i över 8 timmar utan att ge upp när du inte är en cyklist kräver sin kvinna. Jag är oerhört stolt över att jag klarade av det.

Nu är det vila resten av veckan och en resa till Prag, fick just veta att strejken är över och jag hoppas att flyget går som vanligt på torsdag. Efter det är det dags att börja planera för formtoppen till Lidingöloppet men om jag ska vara riktigt ärlig är jag lite sugen på att anmäla mig till Vansbroloppet 15 km, nu när jag ändå är igång men det blir värre för jag simmar enbart bröstsim och tycker dessutom att det är tråkigt att simma men lite sugen är jag allt:)

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!