Vilan över!

20 juni, 2016

Efter att ha genomfört Halvvättern har jag nu "vilat" i en vecka, varav en helg i Prag och det innebar inte vila direkt även om det inte var träning heller:)

Det tog en vecka efter cykelloppet innan vänsterhanden fungerade som normalt igen. Det kan ju verka lite märkligt att ha ont i handen efter 15 mil på cykel men så var det. Högerhand använde jag ju hela tiden på ett annat sätt medan jag då antagligen spände vänsterhanden. Nåja, nu är det gjort och jag har fått tillbaka suget att cykla. Snart börjar Tour de France på TV så då blir det några veckor och timmar inomhus eftersom jag är nördig när det kommer till den sändningen men inte för själva tävlingen utan för kommentatorerna Vacci och Adamsson. Dessa två i kombination är oslagbara och kan roa mig en hel dag.

Själv har jag nu en vecka där jag kan träna precis hur jag vill. Jag kommer att kombinera gym med löpning och cykel. Eventuellt blir det lite simning också. Veckan efter midsommar är det sen dags att börja med nästa period av 12 veckors planerad träning för att komma i mitt livs sundaste form och då till Lidingöloppet 15 km.  Utgångsläget den här gången är lite bättre än förra gången för jag hoppas att "formen" inte har försvunnit under den här veckan. Imorgon får jag veta för då är det dags för veckans första träning

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!