Olika intressen.

20 juni, 2016

Här hemma hos oss har vi olika intressen. Min man följer fotbolls-EM, enligt mig, maniskt. Han tittar på alla matcher. Spelar ingen roll vilket land som spelar, just nu är alla länder roliga att följa. Detta intresser går dock i skov. Mellan de stora mästerskapen har han inget som helst inresse alls av att se matcher. Vi har ju Elfsborg här i Borås. Vi har varit på Elfsborgsmatcher en gång var, och det bara för att vi då fick blijetter. Min man gick på match tillsammans med vår amerikanske svåger och jag gick med min mamma. Jag var mest intresserad av att titta på hur illa motståndarklacken betedde sig (säger inte vilken...). Min mamma där emot höll ögonen på planen och försökte hänga med. Grejen var bara den att hon bara kunde namnet på Anders Svensson så så fort någon Elfsborgspelare nuddade bollen utbrast hon glatt "Det var Anders!". 
Min man vill gärna ha sällskap i soffan när han tittar på fotboll och nu får han det. Jag skriver ett inlägg här och han hejar på England och Slovakien. 

Jag och Mia har tränat varannan dag i över tre veckor. Det är bra. Kondisen är god och jag känner mig stark. Det är bra. Något som kan förbättras är det som sitter på fötterna. Mina skor är inte bra.  Jag har haft dem sedan i juli förrra året så de har nött asfalt i snart ett år. Jag har nu ett par Nike och är väldigt nöjd med dem så det får bli ett par liknande tänker jag. Mia köpte precis ett par Salming men de skorna passar inte mina fötter alls. Jag har breda fötter, riktiga ankfötter. Funderar på ett par av denna modell, eller den här. Jag är lite feg och köper inte skor på nätet utan brukar gå till en bra butik där man kan få hjälp. I Borås har vi en toppenbutik som heter Fotriktigt, där är de alltid så proffsiga. En tur dit får det blir inom kort.  

Fredagens pass var kort. Både jag och Mia lämnade våra barn ensamma hemma så det fick bli en kvick runda med telefonerna på standby. Mina barn är bra på att hålla sams (tack iPad och iPhone) men jag vill ändå inte lämna dem själva för länge. Det blev 5,5 km, alltid något. Igår sprang vi nästan 14 km i både mot- och medvind. Det var aningen kallt när vi stack iväg så jag bytte från t-shirt till långärmad tröja. Helt rätt val. Rundan gick både utför och uppför, en skön utmaning.
Mia har redan gått på semester medan jag jobbar två veckor till. Sommaren är en prövning då vi inte ses alls lika mycket pga resor och annat kul. Vi försöker höras av och springa rundor tillsammans så fort vi är hemma samtidigt men den mesta av träningen sker på egen hand under semesterveckorna. Prövningen för mig är att inte falla i sjusovarfällan eller irra för långt in i grillkvällsgrottan. Jag hoppas i sommar på stark moral som inte hör vad latmasken har att säga ;)

Nu har mannen tröttnat på fotbollen, det står 0-0. 
Må så gott!
//Linda

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!