Hos massören. Och nytt hopp igen.

22 juni, 2016

Var till massör idag efter jobbet, kommer inte ihåg när det hände sist. Och det gjorde stundtals fruktansvärt ont, stundtals var det fantastiskt skönt. Hon hittade fler muskelknutar än jag visste man kunde ha, typ överallt. Men den mer uppmjukande delen var såklart skön. Och skönt att många av knutarna släppte också.

Men det intressantaste var att hon såg, tämligen enkelt, att jag är sned i höften och har mer tryck och tyngd på höger. I vilket knä har jag problem? Höger. På vilket sko är alla sulor mest slitna? Just det, höger.
Hon rekommenderade mig att gå till en naprapat så nu är det inbokat om en vecka. Visar det sig att det stämmer, att det är en snedbelastning pga höften och inte ett jävla löparknä är det skämskudde fram för 3 sjukgymnaster, två ST-läkare, en AT-läkare och en ortopedkonsult.
Just nu känns det som att alla tecken stämmer men den känslan har jag haft så många gånger förut att jag blivit avtrubbad.

Efter en rejäl genomgång av kroppen står jag iallafall stabilare, sitter rakare och har en ståtligare hållning. Och det är en bit på väg

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!