Lite djupa tankar....

24 juni, 2016

Det finns många gånger då man har blivit varse om hur jäkla skört livet är. Hur fort saker och ting kan ändras att från ena dagen till den andra dagen. Det har man fått praktisera dom senaste åren. Men man kan aldrig förbereda sig….Blir alltid en överraskning, dålig sån…. en chock. Man får sig en tankeställare. Man kanske inte ska klaga, det finns faktiskt dom som har det betydligt värre och sämre än en själv. Man ska vara tacksam över vissa saker….el tacksam och tacksam men man kanske inte ska ta livet så himla självklart.
När det händer saker nära en själv med någon när el kär så blir det så påtagligt. Man vill göra nått, ge en kram eller bara visa att man finns. Ens egna problem blir ibland väldigt små.
Ta hand om varandra där ute i stora världen!! Det låter kanske lite klyschigt men man lever faktiskt bara en gång…..Fler och fler behöver kanske visa lite medmänsklighet, ödmjukhet….
Oj,det här inlägget blev kanske lite djupt, sorgset men det struntar jag i. Livet är inte alltid frid och fröjd. Ibland hinner man reflektera över mycket. Har cyklat och sprungit många timmar och då har jag hunnit fundera en himla massa…..Kanske ska sluta med det……blir så djupt…
Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!