Styrketräning

26 juni, 2016

På midsommarafton körde jag trail på 3,5 km. Vi var några nybörjare som ville testa springa trail i Råda skogen . Skönt att ha Lvsk att springa med.
Otroligt vacker natur där. Älskar det. Men attans flugor o mygg!! Men jag är mest rädd för fästingar. Dom är läskiga huuja mig :o
På midsommardagen fick det bli styrketräning på en timma. Min vad har börjat spöka. Gillar inte det. Efter styrketräningen så begav jag mig till skogen , började springa 10 m total stopp sa min vad, varje nedsättning får jag en knepig värk i vad eller mer hela underben. Kommit efter jag sprang råda ultra på 3 tim. Tycker jag stretchar och försöker komma ihåg alla tåhävningar . Jag har vilodagar. Vad kan det vara? Imorgon ringer jag min sjukgymnast och bokar in mig på första bästa lediga tid.
Idag roade jag mig med besök i sportaffären och provsprang i lite skor. Inget större fel på de jag har, dock saknad en brygga i dessa, därför har jag tyckt dom är snabbare.
Så nu behöver jag ett par med brygga i , har haft Saucony omni 13 och nu var det en asics som ska vara lika bra. Just för när jag ska springa en längre distans. Då jag fortfarande pronerar lite och gör nåt mer med foten .
Jag kan alltså variera den snabba skon och något klumpigare sko då..sa de. Ja varför inte . Värt att testa :)
Och bara att rulla vidare på foamrollern.

Må gott!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!