Dipp/depp idag:(

24 juli, 2016

Nu har fjärde veckan passerat (snart i alla fall) i mitt program som jag följer. Efter tolv veckor ska jag vara i mitt livs sundaste form för andra gången den här sommaren även om det är höst då. Nästan i alla fall. Slutet av september kan nog räknas som höst. Två intervallpass har jag klarat av på gymmet. Sol ute gör att jag har svårt att springa och jag har den här veckan passat på att genomföra intervallerna på gymmet. Då kommer jag iväg till gymmet och där kan jag hålla samma tid under alla intervaller på ett annat sätt än vad jag kan göra när jag springer ute. Tänk så lätt det kan vara ibland, ställ in hastigheten och spring bara. Om jag inte gör det åker jag av bandet. Så svårt och ändå så enkelt.

Idag, söndag, skulle jag då genomföra 2 timmarspasset men jag insåg direkt i morse att jag inte skulle göra det. 30 grader i solen, även om det är åska och snart regn nu. Jag valde att sova lite för länge för att jag skulle "hinna" göra det innan det är dags för sista etappen av Tour de France och efter det blir det sent.  Kommer att kännas väldigt tomt när det inte blir några fler cykelpass i soffan med Vacchi och Adamson men det kommer ju fler år. Lite abstinens blir det nog.

Det kan vara lätt att "skylla" på att jag inte hinner för jag ska se/lyssna på sport men ibland när tanken/känslorna inte hänger med i formtoppningen som kroppen är det bra att ha något att ta till. Hur konstigt det än kan låta kan en deppardag vara uppfriskande, om det stannar vid en dag. Långpasset får jag ta imorgon istället. Byta vilodag helt enkelt. Veckan som kommer är sista veckan innan nytt jobb så nu måste jag börja ställa klockan och träna på att gå upp på morgonen. Blir inte lätt men jag ska försöka.

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!